niedziela, 4 listopada 2012

Owsiane ciacha przekładane domowymi śliwkowymi powidłami

Ciacha z mąki żytniej, płatków owsianych, mleka sojowego, szczypty sody i oliwy (bez cukru), przekładane łyżką powideł śliwkowych. Ok 25 minut w piekarnkiu. NIe wyglądają rewelacyjnie, ale jest pożywnie i pysznie:)

4 komentarze:

  1. a mozna prosić pełny przepis? chce takie!

    OdpowiedzUsuń
  2. wygląda apetycznie, z chęcia podejmę sie wyzwania

    OdpowiedzUsuń
  3. Robie podobne :)często modyfikuje i dodaje a to mak a to coś innego:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Jak to się "przekłada łyżką powideł"? Te powdiła idą pomiedzy ciastka, czy należy rozciąc ciastko i wpakowąćpowidła między dwie połowy (jeśli tak to przed pieczeniem czy po?)?

    OdpowiedzUsuń